Moppen

Ik zal een paar moppen vertellen lees maar:

Jantje zit op school te rekenen hij rekent alle sommen uit op zijn vingers en de juf zegt jantje je moet je hoofd gebruiken en jantje slaat met zijn hoofd tegen de tafel aan en de juf zegt jantje wat doe je nou en jantje zegt ik moest toch mijn hoofd gebruiken. Met hoofd gebruiken bedoelde de juf met je hoofd nadenken!

Jantje spuugt tegen het raam van de burgemeester en de burgemeester vraagt waarom spuug je tegen mijn raam aan en jantje zegt dat vind ik leuk en de burgemeester zegt wat zou je er van vinder als ik tegen jou raam spuug en jantje dat vind ik heel knap want ik ook op tiende verdieping hoog van de flat gebouw.Grappig hé, zo hoog kan niemand spugen!

 

Jantje slaat een poes en de eigenaar van de poes vraagt waarom sla je mijn poes en jantje zegt die poes heb me 4 jaar geleden gebeten en de eigenaar zegt dat is wel 4 jaar terug waarom denk je er nog steeds aan en jantje zegt ik heb gewoon een goed geheugen buurman.Grappig he 1 mop waar 2 grappige dingen in voor komen!

 

Er waren 3 mannen 1 man kom alleen maar Ja zeggen de andere man kon alleen maar met een mes zeggen en de andere man kon alleen maar olé olé olé olé zeggen er kwam een politie agent en de politie agent vroeg hebben jullie een vrouw vermoord de man die alleen ja kon zeggen zijn ja en de politie agent vroeg waar mee hebben jullie de vrouw vermoord en de man die allen met een mes kon zeggen zij met een mes en de politie agent zij oké ik breng jullie naar de gevangenis en de andere man zegt olé olé olé olé.

Grappig he dat een man het leuk vind om in de gevangenis te komen maar in werkelijke heid kan jij alleen maar olé olé olé olé zeggen!

 

Jantje fietst langs een meisje het meisje zegt Jantje wat ben je chagrijnig je zegt geen eens hallo en jantje zegt daar heb ik geen tijd voor.Grappig he om Hallo te zeggen dat duur maar ongeveer 1 seconde!

 

Er was een man en die zei tegen de de dokter ik hoor steeds stemmetjes in mijn hoofd en de dokter vraagde wanneer hoord u dat en de man zij als ik aan het telefooneren ben.

Grappig he als je aan het telefooneren ben dan hoor je altijd stemmetjes tenzij je ophangt!

 

In deze mop krijgt een man een flinke Boete

Een man en vrouw in een auto worden aangehouden door de politie. Agent: "U reed minstens 70 kilometer per uur en dat in de bebouwde kom." Man: "Nee meneer, ik ging maar 60 kilometer per uur." Vrouw: "Oh Harry, je reed wel 80 kilometer per uur." Agent: "Ik geef u ook een bekeuring vanwege uw achterlicht dat het niet doet." Man: "Achterlicht dat het niet doet?ik heb hem net uitgezet " Vrouw: "Oh Harry, je rijdt al weken met een kapot achterlicht en dat weet je." Agent: "Ik geef u ook een bekeuring omdat u geen gordel draagt." Man: "Oh, ik heb mijn gordel net afgedaan toen u hierheen kwam lopen." Vrouw: "Oh Harry, je draagt nooit een gordel." De man draait zich om naar zijn vrouw en schreeuwt: "Hou toch eens je grote BEK!" De agent richt zich nu tot de vrouw en vraagt: "Mevrouw, praat uw man altijd op deze manier tegen u?" Vrouw: "Nee agent, alleen als hij dronken is."

 

Jantje en Dirk gingen naar het concert Jantje had voor de kaartjes gezorgt toen kwamen ze langs de kassier en ze gaven de kaartjes en de kassier zij deze kaartjes zijn nep jullie worden gearresteerd toen zaten ze in de gevangenis en Dirk zij tegen jantje waarom heb je voor neppe kaartjes gezorgt en jantje zij terug ze zijn niet nep ik heb ze zelf gekopieerd.

Grappig he als kaartjes gekopieerd zijn , zijn ze altijd nep.

En de kassier is iemand die in een hokje zit bijvoorbeeld bij een zwembad of concert en aan de man in de kassier daar moetje je geld aan betalen of kaartjes aan geven.

 

Jantje,Dirk.Jan en Daan deden blikje trap dat is een spel met een bal 1 van de kinderen schopt de baal weg en de anders moet zoeken als hij de bal vind moet hij de bal terug leggen waar hij was weg geschoten en dan moet hij de kinderen zoeken want in de tyijd dat de bal is weg geschopt moeten de andere beginnen met verstoppen als de bal terug ik roept de zoeker Start en dan weten de kinderen dat hij aan het zoeken is als hij iemand ziet zegt de tikker buut (naam) en dan moet hij tevoorschijn komen maar de ander kan ook snel zeggen buut vrij en de bal aanraken je kan ook de bal wegschieten en iedereen die af was moet dan opnieuw verstoppen(de bal mag maar 3 keer worden weg geschoten)tenzij iemand anders de tikker is.

DE MOP:

Jantje,Dirk,Jan. en Daan spelen blikje trap jantje was hem en hij zag Jan nog net aan en zij Buut Jan, maar jan kwam van van de andere kant en zei Shit ik ben ontdekt en jantje zei o sorry ga maar terug ik dacht dat jij daar was en wees naar een klein stukje rood(Dirk) en Dirk kwam tevoorschijn en zei Huh? ik snap het niet meer wie heb je nou gevonden Jan of mij en jantje zei eigelijk Jan maar ik heb hem vergist in jou en toen gingen ze wat extra regels bespreken en Daan zei we spreken nu af dat we als we iemand vinden ook ook de plaats zeggen waar hij is dan kunnen we ons niet meer vergissen iedereen ging akkoord en toen was Jantje hem weer hij zag Daan kei hard aan komen rennen en tikte met zijn voet de bal en zei buut Daan in Nederland.

Grappig hé je moet dan zeggen bijvoorbeeld Buut daan komt aan rennen maar wat Jantje zei is Buut Daan in Nederland maar ze zijn allemaal in nederland grappig hë.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

 

Jantje en oma gingen naar buiten jantje zag een munt van 1 euro en vroeg oma mag ik het hebben en oma zei nee alles wat op de grond ligt is vies dat mag je niet oprapen daar hebben honden of katten op geplast of er is een mens met zijn vieze laarzen over heen gelopen dat mag je niet op rapen!

De volgende Dag met wandelen zag jantje op de zelfde plek 2 munten van 1 euro liggen( als je niet goed bent in rekenen zal ik het voor je doen 1+1=2)En jantje vroeg oma mag ik dat hebben en oma zei nee het is vies want het ligt op de grond dus mag je het niet oprapen de volgende dag gingen ze weer wandelen en oma struikelde en zij jantje help me astjeblieft even overeind jantje zegt nee alles was op de grond ligt is vies mag mag ik niet oprapen en toen oma overeind was en een endje verder was viel haar portemonee op de grond en oma wou het op pakken maar jantje zei nee oma alles wat op de grond ligt  is vies dat mag je niet oprapen en oma zei nou zonde van die 100 euro die erin zaten ik wou net boodschappen doen.

Grappig he ik moest er zelf ook om lachen!!!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

 

een drukker komt bij de saloon en hij zegt aan de meneer mag ik een biertje hier het geld en barman pakte het briefje en de barman zei maar...maar dit bank biljet is maar aan 1 kant gekleurt en de man zij ja mijn inkt was op ik kleur de andere kant wel even in als u nog wat inkt heeft!

Zo leuk hé

als het zo gedaan is is het nep zo grappig hahahahahahahahaha!

 

Leraren zijn net kalenders het liefst hang je ze op!

Met mensen ophangen wordt meestal bedoeld aan de strop ophangen en daar ga je aan dood.